Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Este posibil ca WWE să schimbe gimmick-ul lui Aleister Black

Aleister Black a fost scos de la WWE TV în cadrul RAW-ului din această săptămână, după un atac brutal din partea lui Seth Rollins. Rămâne de văzut cât timp va dura „accidentarea” lui Black.

Fostul campion NXT a sărit în ajutorul lui Dominik, fiul lui Rey Mysterio, care avea probleme cu Rollins și Murphy. Acest angle a avut loc pentru a-l scoate pe Aleister de la WWE TV.

Alex McCarthy, de la TalkSports, a spus că Vince McMahon este un fan a lui Black, dar se teme că ceva îi lipsește și că va fi limitat.

Dacă Vince McMahon este îngrijorat că Aleister Black poate fi limitat de gimmick, atunci ar dori o schimbare a acestuia. Oficialii au scos mai multe superstaruri de la WWE TV pentru o perioadă considerabilă de timp datorită schimbării gimmick-ului.

Această decizie este destul de ciudată mai ales atunci când ai nevoie de tinere talente. Rămâne de văzut ce va decide să facă Mr.McMahon.

Black are mulți fani iar aceștia au fost surprinși de modul în care a fost tratat la RAW-ul din această săptămână. Vince este de părere că gimmick-ul actual nu va rezista la un public larg.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages