WWEWWE PPVWWE RAW

Este posibil ca WWE să fi dezvăluit stipulația meciului dintre Ziggler vs. McIntyre la The Horror Show at Extreme Rules

Este posibil ca WWE să fi oferit un SPOILER cu privire la stipulația meciului pentru titlul WWE la Pay-Per-View-ul The Horror Show at Extreme Rules sau cineva din echipa grafică a făcut o greșeală.

Există o promovare făcută pe Facebook care relatează că meciul dintre Drew McIntyre și Dolph Ziggler la evenimentul din această duminică va fi unul de tipul Tables, Ladders & Chairs.

Acest lucru este interesant, deoarece tipul de meci respectiv a fost folosit de nenumărate ori, însă McIntyre a spus în timpul unui interviu că stipulația care va fi anunțată în ziua show-ului este ceva ce nu s-a mai văzut niciodată. Același lucru a menționat și Ziggler săptămâna trecută.

Dacă Ziggler și McIntyre sunt fanii acestui tip de meci, înseamnă că vor mai adăuga o clauză specială. Oricum ar fi, nu vom ști cu siguranță până în momentul difuzării Pay-Per-View-ului The Horror Show at Extreme Rules pe WWE Network.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !