WWEWWE NXT 2.0WWE RAW

Este posibil ca un superstar din WWE să părăsească main roster-ul

Andrade a indicat un lucru interesant printr-o postare pe Twitter în această dimineață. El a publicat o fotografie alături de Zelina Vega și titlul NXT. Acest lucru a dus la speculații că Andrade s-ar putea întoarce în brand-ul respectiv.

Andrade și Vega au fost țintele lui ”The Fiend” Bray Wyatt și Alexa Bliss la RAW-ul din această săptămână, dar s-ar putea ca angle-ul respectiv să nu se concretizeze într-un feud. În schimb, PWInsider raportează că în ultima săptămână au existat discuții ca Andrade să revină în NXT.

PwInsider a menționat că înainte de RAW-ul din această săptămână, Andrade era programat să rămână în Main Roster, însă lucrurile se pot schimba oricând. Sincer, mutarea în NXT ar putea fi foarte benefică pentru Andrade, deoarece se pare că nu este văzut un superstar de top în Main Roster.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !