Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Este posibil ca The Rock să nu revină la WWE Survivor Series 2021

Au existat zvonuri despre revenirea lui The Rock în WWE încă de la ultima sa apariție. Pe baza programului pe care Rock îl are la Hollywood, se pare că fanii ar putea fi nevoiți să aștepte puțin mai mult până când îl vor vedea din nou pe ”Brahma Bull” în ring.

În timpul celei mai recente ediții a Podcast-ului Mat Men, Andrew Zarian, a raportat că din păcate este puțin probabil ca The Rock să revină la Pay-Per-View-ul WWE Survivor Series din acest an. The Rock, trebuie să fie în Australia, pentru a filma seria NBC ”Young Rock” până la sfârșitul acestei luni. Zarian, a menționat că programul lui Rock va coincide cu evenimentul Survivor Series.

Deci acest lucru nu exclude complet apariția lui Dwayne Johnson la Survivor Series, însă totuși este puțin probabil să se întâmple. Surse din WWE au spus că, compania va avea în continuare un fel de tribul pentru The Rock în cadrul respectivului show.

La începutul acestui an, s-a relatat că planul era ca Rock să apară la acest PPV pentru a aniversa 25 de ani de când se află în WWE. În plus, fanii își doresc cu ardoare un meci între Rock vs. Roman Reigns. Cu toate acestea, oficialii nu ar fi avut niciodată în plan acest meci pentru WrestleMania 38 în Dallas.

The Rock, nu a mai avut un meci ”pe cinste” în WWE de ani buni. În afară de rematch-ul cu John Cena la WrestleMania acum 8 ani, singurul meci oficial al lui Dwayne, a fost de fapt un funny squash împotriva lui Erick Rowan la WrestleMania 32, durând 6 secunde.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages