Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Este posibil ca o divă de top să fi dezvăluit din greșeală locația pentru WWE SummerSlam 2021

WWE a confirmat deja că Pay-Per-View SummerSlam din acest an va avea loc sâmbătă, 21 august într-o locație cu „tematică de vară”. Compania a menționat într-un comunicat de presă că respectiva locație va fi dezvăluită în cadrul show-ului Belmont Stakes’ Pre-Race 2021, pe NBC, sâmbătă (5 iunie).

Fosta campioană feminină din RAW Asuka, a postat o fotografie pe Twitter în incinta stadionului Allegiant din Las Vegas, unde joacă Raiders. De asemenea, emoji-ul pus în descrierea pozei este foarte interesant.

Postarea respectivă a făcut mai multe persoane să creadă că aceasta va fi locația evenimentului WWE SummerSlam 2021, iar Asuka a dezvăluit acest lucru în mod accidental. Probabil că ea a fost pe stadion pentru a filma un potențial promo care va fi difuzat mâine cu detalii despre SummerSlam de la locul cu pricina.

Stadionul Allegiant a fost locația principală discutată pentru WWE SummerSlam în ultimele luni. Dave Meltzer a raportat săptămâna trecută că, cei de la Allegiant Stadium doreau ca evenimentul să aibă loc la această dată și, deși la acel moment încă nu se stabilise locația show-ului, WWE a confirmat data de 21 august 2021. Acum, datorită fotografiei oferite de Asuka, este și mai clar că ediția SummerSlam din acest an se va desfășura pe Allegiant Stadium.

Andrew Zarian de la Mat Men Podcast a raportat că, Cardi B va fi gazda de la SummerSlam. În plus, el a menționat că oficialii au în plan ca Main Event-ul PPV-ului să fie un meci între Roman Reigns vs. John Cena pentru titlul Universal.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages