Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Este posibil ca Matt Riddle să nu fi semnat noul contract cu WWE

Luna trecută am raportat faptul că Matt Riddle a semnat un nou contract pe termen lung cu WWE. De când a apărut știrea, nu există nimic care să indice că oficialii intenționează să-i acorde un push serios. Mai mult, el a pierdut în fața lui Bobby Lashley într-un meci pentru titlul United States la RAW-ul din această săptămână și a fost atacat când se lupta cu MVP.

Toate cele întâmplate lui Riddle ar putea avea legătură cu faptul că încă nu și-a semnat contractul. Bryan Alvarez a menționat acest lucru în cadrul Wrestling Observer Live: „Vă amintiți când i s-a oferit un nou contract? Nu cred că a semnat încă. Vreau doar să specific acest lucru.”

De asemenea, așa cum s-a raportat acum câteva săptămâni, planul era ca Matt Riddle să-l înfrunte pe Lashley într-un meci pentru centura United States la Pay-Per-View-ul WWE Royal Rumble din acest an, dar nu se știa că va exista un meci în cadrul unui show TV săptămânal iar Matt va pierde. Aparent, va exista o nouă provocare pentru titlu în curând.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages