Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Este posibil ca John Cena să revină curând în WWE

Există zvonuri conform cărora John Cena ar reveni la WWE TV în cadrul SmackDown-ului din data de 16 iulie 2021. Dave Meltzer a raportat că într-adevăr se discută despre întoarcerea lui Cena, de aceea au apărut aceste zvonuri. Nu se știe însă dacă Cena și WWE au ajuns la un acord.

SmackDown-ul din 16 iulie 2021, va fi primul show TV săptămânal al WWE în prezența publicului live de la începutul pandemiei. Datorită faptului că, cei de la FOX au insistat ca WWE să primească fanii la show-urile săptămânale, se dorește, de asemenea, un rating mai mare decât cel normal. Revenirea unui superstar precum John Cena va aduce cu siguranță un plus important show-ului.

În plus, oficialii WWE au anunțat că vor organiza un turneu în 25 de orașe pentru a sărbători revenirea fanilor la show-urile lor. Până acum au fost confirmate următoarele evenimente:

SmackDown – 16.07.21 în Houston, TX;
WWE Money in the Bank – 18.07.21 în Fort Worth;
Monday Night RAW – 19.07.21 în Dallas.

Se presupune că Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an va avea loc în Las Vegas.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages