Sustineti InRing.Ro
WWE

Este de așteptat ca John Cena să revină în WWE anul acesta; El este ”disponibil oricând” să se întoarcă în companie

Este de așteptat ca John Cena să revină în WWE anul acesta

John Cena este un nume cunoscut în Pro Wrestling, dar și în cultura pop. A făcut tot ce se putea în ring, iar acum are o carieră de succes la Hollywood. Cu toate acestea, fanii speră mereu ca Cena să poată reveni în WWE.

Vă reamintim că John Cena a revenit în mod ”surprinzător” pe parcursul Pay-Per-View-ului Money in the Bank în iulie anul trecut și a început imediat un feud cu Roman Reigns. Cei doi s-au confruntat la SummerSlam pentru titlul Universal, dar Cena a pierdut meciul. Se pare că este de așteptat ca liderul Cenation să revină și anul acesta.

Conform lui Brad Shepard de la Unleashed, se așteaptă ca John Cena să revină la WWE TV la sfârșitul lunii iunie a acestui an. De asemenea, nu au fost oferite alte detalii cu privire la întoarcerea sa.

„Recent, am vorbit cu o sursă din WWE, care mi-a spus că John Cena este așteptat să revină în ring la sfârșitul lunii iunie a acestui an. Încă nu știu o dată exactă sau planul creativ, însă pot confirma că îl vom vedea.”

Trebuie să remarcăm faptul că Brad Shepard este o persoană de încredere, acesta având dreptate și în cazurile anterioare pe care le-a relatat.

Cena este ”disponibil oricând” să se întoarcă în companie

În urma raportului oferit de Shepard, RingsideNews s-a interesat despre posibila revenire în ring a lui John Cena vara asta. Site-ul respectiv aflând că, Cena este ”întotdeauna disponibil”, deci nu doar în luna iunie. Situația actuală fiind următoarea:

„John Cena este disponibil oricând dorește WWE, el având contract cu compania pentru încă câțiva ani. Acest lucru înseamnă că oficialii pot apela la Cena atunci când au nevoie.”

S-a oferit un exemplu extrem de grav al unei situații în care oficialii ar putea fi nevoiți să-l cheme pe John Cena în ultimul moment, iar el să accepte fără a sta pe gânduri.

Dacă Brock Lesnar sau Roman Reigns s-ar fi accidentat sau ar fi avut Covid-19 în săptămâna cu WrestleMania 38, Cena ar fi fost introdus în Main Event foarte repede. John este întotdeauna disponibil în caz de urgență pentru companie.

Deși este posibil ca WWE să apeleze la Cena într-o astfel de situație, nu este și obligatoriu, deoarece oficialii au, de obicei, multe opțiuni în caz de urgență. Numele lui John Cena va avea întotdeauna un impact major care ar putea aduce fanii la evenimentele companiei. Cu toate acestea, trebuie să nu uităm că el este extrem de ocupat. În cele din urmă John Cena va reveni în ring, și se pare că nu are nevoie de prea multe ”aprobări” pentru a face acest lucru.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages