WWE

Este de așteptat ca 3 dive să revină înainte de WrestleMania 38

Divizia feminină a WWE va avea parte de mai multe reveniri în săptămânile următoare. Bayley și Asuka, au fost două dintre divele zvonite pentru meciul Royal Rumble feminin, dar ele nu au fost prezente la Pay-Per-View-ul de sâmbăta trecută.

Bayley, care nu a mai fost văzută în acțiune din luna iulie a anului trecut datorită unei rupturi de ACL, a indicat pe rețelele de socializare că este aproape să revină în ring. Dave Meltzer, raportează că se așteaptă ca ea să revină înainte de Mania 38, așa că așteptați-vă să o vedeți într-un storyline în curând.

Asuka, care, de asemenea, nu a mai luptat tot din iulie 2021 datorită unei accidentări, este așteptată să se întoarcă înainte de WrestleMania. Încă nu au fost dezvăluite planurile pentru ea și Bayley la cel mai important eveniment anual a companiei lui Vince McMahon.

O altă divă care lipsește de la WWE TV de ceva timp este Lacey Evans. Ea a născut în octombrie anul trecut și de atunci s-a antrenat pentru revenirea în ring care probabil va avea loc curând.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !