Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Episodul RAW-ului din această săptămână a fost ”scris în mare parte” înainte ca Vince McMahon să demisioneze

Episodul show-ului Monday Night RAW din această săptămână a stârnit un interes deosebit, deoarece a fost primul cu Triple H în calitate de șef al echipei creative. Show-ul a fost sold-out în Madison Square Garden și probabil că va avea un rating crescut. De asemenea, aceasta a fost ultima ediție a RAW-ului înainte de Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam care are loc sâmbătă.

Vince McMahon și-a anunțat retragerea din companie vinerea trecută. Ulterior, într-un dosar SEC s-a dezvăluit că Vince a demisionat de fapt. Mulți fani aveau mari speranțe că RAW-ul va fi un show diferit.

Cu toate acestea, nu prea a fost cazul, deoarece s-a simțit ca un orice alt episod din RAW. După cum am relatat anterior, nu se așteaptă ca WWE să facă schimbări majore deocamdată, pentru că oficialii vor să arate acționarilor că firma este stabilă fără Vince la conducere.

În timpul ediției Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a remarcat că show-ul a fost în mare parte scris și aprobat joia trecută, înainte de plecarea lui McMahon.

„Probabil că acesta nu este show-ul după care trebuie să tragem concluzii, deoarece episodul a fost scris în mare parte înainte ca Vince să plece. S-a scris foarte mult la el joi…nimeni nu a scos nimic. Sunt câteva schimbări minore, asta mi s-a spus. În esență, acesta a fost show-ul aprobat. Nu se fac schimbări mari sau ceva de genul acesta deocamdată și, bineînțeles se va ajunge la SummerSlam cu ideile în minte. Interesul pentru acest show a fost uluitor, s-au vândut toate biletele.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages