Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Episoadele ”Young Rock” și ”WWE Evil” indică un meci între Roman Reigns vs. The Rock la WrestleMania 39

Nu mai este un secret că WWE dorește să aibă un meci între Roman Reigns și The Rock la WrestleMania 39, anul viitor în Los Angeles. Totul depinde de programul lui Rock și de cât de mult își dorește acest meci, însă dacă ați urmărit ultimul episod al show-ului ”Young Rock”, atunci cu siguranță aveți impresia că Dwayne ar putea fi interesat de respectiva confruntare.

După cum putem vedea în clipul de mai jos, The Rock este înconjurat de familia sa, iar apoi tânărul Joe Anoa’i (Reigns) sare în spatele lui Rock. ”Tribal Cheif” a cerut să lupte cu vărul său, dar Rock spune că lumea nu este pregătită și un meci atât de important poate avea loc doar la Mania.

În clipul ”WWE Evil”, Roman este descris ca fiind destinat să devină unul dintre cei mai mari wrestleri din toate timpurile. Apoi, apare Peter Rosenberg care spune că, în ceea ce privește cele mai importante superstaruri samoane, nimeni nu este mai mare decât The Rock. După care urmează un cadru cu Roman Reigns în emisiunea ”The Tonight Show” în care spune că s-ar lupta cu Rock, dar ”nu știe dacă vrea”.

Bineînțeles, Dwayne are ultimul cuvânt, dar nu există nicio îndoială că replica spusă în ”Young Rock” nu ar fi fost inclusă dacă The Rock nu ar fi fost de acord cu ea.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages