AlumniWWEWWE RAW

Elias, vorbește despre concedierea lui Bray Wyatt din WWE

Superstarul WWE, Elias, a dezvăluit că a fost surprins de vestea că WWE l-a concediat pe Bray Wyatt. Tânărul de 33 de ani a avut, de asemenea, cuvinte de laudă pentru ”Eater of the Worlds” spunând că este ”un tip grozav”.

Într-un interviu acordat emisiunii lui Brandon Kravitz, Elias, a spus că, concedierile sunt ”doar o parte tristă a business-ului”. El a menționat că uneori superstarurile cer rezilierea contractului, în timp ce alteori ”nici măcar nu se gândesc la așa ceva”.

„Știi, de fiecare dată când oricare dintre prietenii mei vor să meargă pe căi diferite uneori cer asta, alteori sunt luați prin surprindere. Este doar o parte tristă a business-ului, omule…”.

Elias, a mai spus că aflarea veștii despre concedierea lui Bray Wyatt, l-a șocat menționând că Wyatt are o minte minunată în Pro Wrestling și va reuși să triumfe oriunde ar merge.

„Bray Wyatt, este un tip grozav și sunt sigur că orice vrea să colaboreze cu el și să-i folosească mintea, are numai de câștigat și cred că toată lumea știe ce a făcut Wyatt cu personajul The Fiend. Da, concedierea lui m-a luat prin surprindere, însă nu cunosc situația personală. Este o perioadă nebună în lumea wrestling-ului dar sunt sigur că Bray Wyatt va avea succes oriunde merge.”

WWE l-a concediat pe Bray Wyatt (Windham Rotunda) datorită reducerilor bugetare din luna iulie a acestui an. Vestea a venit ca un șoc, deoarece Wyatt vindea marfă foarte bine și era convingător în interiorul ring-ului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !