Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Elias și Ezekiel au apărut împreună la RAW-ul din această săptămână

Inevitabilul s-a produs iar Elias a avut mult așteptata revenire la RAW-ul din această săptămână. Înainte de a veni în ring pentru concertul său, oficialii l-au arătat pe Elias alături de Ezekiel într-un segment din backstage vorbind unul cu celălalt. În mod clar, momentul a fost pre-înregistrat, pentru că doar așa au putut să apară ”frații” împreună.

După pauza publicitară, Elias era pe care să cânte o melodie la chitară înainte de a fi întrerupt de Kevin Owens. KO a spus că nu s-a lăsat păcălit de ”efectele speciale” și de ”magia din filme”.

Ezekiel a apărut pe Titantron pentru a-i spune lui Owens că au spus adevărul. Segmentul s-a încheiat cu Elias atacându-l pe Kevin după ce acesta i-a rupt una dintre chitare. În plus, Elias l-a lovit pe KO cu o chitară peste spate.

În timpul unui interviu din backstage, Kevin Owens a spus că apariția lui Ezekiel pe marele ecran a fost probabil înregistrată în prealabil și că acesta purta o barbă falsă în ring. Ezekiel s-a apropiat apoi de KO și a acceptat provocarea pentru un meci la show-ul de săptămâna viitoare.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages