Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Elias a revenit la RAW-ul din această săptămână cu un nou gimmick

Superstarul cunoscut anterior sub numele de Elias a revenit la WWE TV în cadrul RAW-ului din această săptămână cu un nou gimmick, pe parcursul unui promo al lui Kevin Owens.

El a pretins că este Ezekiel, fratele mai mic al lui Elias. Ezekiel l-a ironizat pe Kevin Owens pentru că în prima seară a WrestleMania 38, a fost executat cu celebrul Stunner. Owens i-a spus lui Ezekiel să părăsească ring-ul sau va suporta consecințele, dar KO a fost cel care a plecat până la urmă.

Vă reamintim că, Elias a fost scos de la WWE TV în august anul trecut, deoarece Vince McMahon dorea să-i acorde un nou gimmick. La un moment dat, el ar fi urmat să aibă un echipament colorat, dar acel look a fost sistat pentru că echipamentul și barba pe care o avea îl făcea să semene prea mult cu Randy Savage.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages