Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Edge vorbește despre zvonurile revenirii sale în WWE

Pay-Per-View-ul Royal Rumble va avea loc în această duminică, iar Edge ar putea avea o revenire surpriză. El a fost văzut în Pittsburgh cu ceva timp în urmă, ceea ce a dat curs zvonurilor că s-ar fi întânlit cu staff-ul medical din WWE.

Edge a apărut recent la Live on 4 Legs. Zvonurile despre întoarcerea lui în WWE au fost aduse din nou în discuție iar el le-a negat. De această dată a fost mult mai vehement, deoarece a spus că nici măcar nu a mai fost în Pittsburgh din 2013.

„Este amuzant să fii sincer. Toate aceste zvonuri că am fost în Pittsburgh să mă întânlesc cu medicii din WWE și că am semnat un nou contract. Nu am idee cine a scornit toate afirmațiile astea. Ultima dată când am fost în Pittsburgh, a fost în anul 2013. Aș merge cu siguranță în Pittsburgh pentru a vedea concertele celor de la Pearl Jam, dar nu am fost acolo și nu am semnat niciun fel de contract. Cred că aș fi știut și eu. Am fost spam-at cu, comentarii de genul: „Ai semnat un nou contract cu WWE.” Nu, chiar nu am făcut-o.”

Nu este pentru prima dată când Edge a negat că revine în WWE pentru un run. Rămâne de văzut dacă ”Rated-R Superstar” va fi prezent în meciul 30-Man Royal Rumble din această duminică, deoarece acest lucru ar fi cu siguranță interesant pentru parcursul lui în „Road to WrestleMania”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages