Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Edge vorbește despre rolul său în vestiar, WWE a vrut ca el să lucreze în echipa creativă

Edge a fost prezent la Busted Open Radio pentru a-și promova biografia A&E care va fi difuzată duminică seara și meciul împotriva lui Damian Priest programat pentru RAW-ul de săptămâna viitoare în Toronto.

Pe parcursul interviului, ”The Rated-R Superstar” a fost întrebat ce rol are în vestiarul WWE. Iată răspunsul lui:

„Îmi place să cred că toți cei de acolo știu că le sunt alături, le spun mereu dacă au nevoie de ceva. Dacă vor un sfat în legătură cu ceva. Ei știu că sunt foarte deschis. Nu am propriul meu vestiar. Nu am autobuz personal. Sunt cu toți colegii, vorbim și rezolvăm lucrurile. Când am fost la pământ, când mi-am rupt tricepsul, inițial oficialii doreau să fac parte din echipa creativă. Am încercat timp de trei săptămâni și am simțit că, dacă sunt un superstar, nu ar trebui să fiu acolo. Nu am vrut să fac lucrurile în paralel, nu mi s-a părut corect. Așa că am întrebat, cine are nevoie de ajutor cu promo-urile? I-am rugat să-mi dea șapte talente pe care le să le antrenez o oră pe zi încercând să le ajut să găsească calea corectă pentru a se corecta. Sunt de părere că dacă spui un adevăr într-un promo, îl poți modela mai ușor. Acest lucru este fascinant pentru mine și totodată, distractiv. Am fost ajutat atât de des la începutul carierei mele de către Bad News Browns, Rick Martels, Sweet Daddy Sikis, Ron Hutchisons și Bret Hart, încât, dacă acum sunt în postura de a-mi putea folosi o parte din cunoștințele și experiența pe care am acumulat-o în 30 de ani de activitare, atunci mă simt onorat. Am vrut să revin și să pot face asta.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages