Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Edge vorbește despre recuperare după accidentarea suferită la triceps

Edge a acordat recent un interviu pentru Comic Book în care a dezbătut o gamă largă de subiecte, inclusiv procesul de recuperare după cea mai recentă accidentare suferită la triceps.

Vă reamintim că Hall of Famer-ul din WWE și-a rupt tricepsul în timpul meciului împotriva lui Randy Orton la Pay-Per-View-ul Backlash, luna trecută.

Acum, la doar o lună de la intervenția chirurgicală, Edge a fost întrebat când se pot aștepta fanii să-l vadă din nou în ring. Iată ce a spus:

„Nu știu, a trecut doar o lună. Este atât de greu de spus pentru acest tip de accidentare și mai ales într-un timp atât de scurt. Întotdeauna am fost mulțumit că m-am refăcut repede după accidentări. M-am întors după 6 luni atunci când am avut tendonul lui Ahile rupt, ceea ce nu este prea bine.”

Edge a remarcat faptul că nu a fost niciodată operat până la 40 de ani, așa că nu știe cât de repede se poate recupera corpul său.

„Deci nu știu. Sincer nu știu. Un lucru pe care l-am învățat este că nu trebuie să mă grăbesc și trebuie să-mi ascult mai mult corpul.”

Rated-R Superstar și-a amintit momentul dureros din timpul meciului, dar nu a crezut că este un motiv de îngrijorare, cu toate că medicul său l-a atenționat că există o șansă destul de mare să se accidenteze parțial în meci. Acest lucru l-a făcut să înțeleagă că trebuie să-și asculte mai mult corpul de acum înainte.

„Nu știu când voi fi înapoi. Știu doar că îmi voi asculta mai mult corpul și mă voi asigura că știu să mă îngrijesc, lucru căruia nu i-am acordat niciodată atenție. Fie că asta presupune yoga, plonje, saune, orice ar fi, trebuie să fac mai mult din toate astea, mai ales fiindcă în curând voi împlini 47 de ani.”

O ruptură a tricepsului înseamnă de obicei cel puțin 4 luni de absență, dar aceasta s-ar putea prelungii până la 8 luni.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages