Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Edge va lucra la mai multe show-uri din WWE decât era programat inițial

Există câteva detalii noi despre revenirea lui Edge în WWE, conform Wrestling Observer Newsletter. Dave Meltzer raportează că suma din noul contract valabil 3 ani este de 3 milioane de dolari pe an, dar informațiile cu privire la numărul de apariții în care va avea un meci nu au fost dezvăluite.

Meltzer a menționat că Edge a discutat cu oficialii din AEW și a primit una dintre cele mai atractive oferte din istoria Wrestling-ului. Cu toate acestea, „Rated-R Superstar” a optat să se întoarcă în WWE. În noul acord, Edge are mai mult de 5 meciuri și 25 de apariții la WWE TV pe an, acest lucru a fost raportat la începutul acestei săptămâni. Așadar, fanii lui Edge îl vor vedea destul de mult la WWE TV în următorii 3 ani.

Edge este plătit mult mai bine decât majoritatea superstarurilor din companie, dar nu la fel de mult ca Brock Lesnar. Goldberg a fost plătit cu 2 milioane de dolari doar pentru meciul său cu The Undertaker de anul trecut în Arabia Saudită.

Acum că Edge a revenit în WWE, fanii se întreabă cine ar putea fi următorul. Hulk Hogan a spus că a vorbit cu Vince McMahon despre un meci final la WrestleMania. Hogan este programat să apară la Super ShowDown în Arabia Saudită și s-a antrenat din greu pentru a se menține în formă în cazul unui meci de retragere. Numele lui Sting a fost menționat recent, iar PWInsider raportează că au eixstat discuții ca el să facă ceva la Super ShowDown.

Între timp, Steve Austin a spus în această săptămână că întoarcere lui Edge nu-l determină să revină în ring. Deci, momentan, fanii lui Stone Cold nu-l vor vedea într-un meci de retragere.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages