Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Edge s-a accidentat la Backlash; Oficialii au fost obligați să schimbe planurile pentru SummerSlam

S-a produs o accidentare în timpul „Greatest Wrestling Match Ever” care a fost înregistrat pentru Pay-Per-View-ul WWE Backlash weekend-ul trecut.

Fightful raportează că Edge este cel care s-a accidentat și se pare că a suferit o ruptură de triceps. Dacă într-adevăr acesta este tipul acidentării, Rated-R Superstar va lipsi din acțiune pentru câteva luni sau, eventual, pentru restul anului.

Acesta este un impact mare pentru WWE, deoarece lipsesc deja mai multe superstaruri de top, inclusiv Becky Lynch, Bray Wyatt și Roman Reigns. Reigns a ieșit din acțiune datorită problemelor legate de coronavirus, Becky este însărcinată iar Wyatt își petrece timpul cu familia și cu copilul său nou-născut.

A doua înfruntare dintre Edge și Randy Orton fusese programată inițial pentru SummerSlam, dar meciul a fost mutat, deoarece Vince McMahon a simțit nevoia de mai multă acțiune în show-urile sale.

De când meciul a fost înregistrat săptămâna trecută, oficialii au încercat să ascundă accidentarea până după difuzarea meciului, întrucât se putea discuta despre asta numai după Backlash.

Ruperea unui triceps înseamnă, de obicei, cel puțin 4 luni de absență, dar aceasta se poate lungii până la 8 luni dacă este ceva mai sever. Nu se știe încă dacă Edge va avea nevoie de o intervenție chirurgicală.

La SummerSlam ar fi trebuit să vedem un meci care punea capăt feud-ului dintre Edge și Orton. Acum, datorită acestui incident, WWE va trebui să găsească un plan alternativ pentru „The Viper”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages