WWEWWE RAW

Edge, revine la RAW-ul din această seară

Edge, a fost mutat în RAW pe parcursul Draft-ului WWE din acest an. El va fi prezent pentru prima dată în brand-ul roșu astă-seară, unde peisajul este total diferit. Acest show are multe posibilități.

”Rated-R Superstar”, le-a transmis un mesaj fanilor pe Twitter pentru a promova RAW-ul din această săptămână. Edge, a făcut un sondaj în care și-a întrebat comunitatea cu cine ar trebui să se confrunte acum.

„În drum spre #RAW. Voi face un sondaj. Peisaj nou-nouț, deci pe cine ar trebui să provoc? Oamenii mei, pe care îi plătesc cu Snickers și sânge de dragon, se vor ocupa de rezultate. Începem!”.

Nu a durat foarte mult timp până când Beth Phoneix, soția lui Edge, i-a răspuns la Tweet. Ea a lăsat comentariu cu un Gif animat al lui Finn Balor. Cu siguranță, această idee a fost foarte interesantă pentru majoritatea fanilor.

Rămâne de văzut cu cine se va înfrunta Edge odată ce revine în brand-ul roșu. De asemenea, ar putea crea un nou feud care să-l țină ocupat în 2022 dacă oficialii decid să-i dea ”mână liberă”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !