Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWEWWE RAW

Edge nu a fost de acord cu viitoarele planuri pentru stable-ul The Judgment Day

La RAW-ul din această săptămână, când Edge a fost scos din The Judgment Day, majoritatea fanilor au presupus că acest lucru se datorează unei accidentări, deoarece schimbarea părea atât de bruscă, având în vedere că stable-ul se formase cu doar câteva săptămâni în urmă.

S-a vorbit, de asemenea, despre faptul că poate oficialii au luat această decizie din cauza accidentării lui Cody Rhodes, compania având nevoie de un ”babyface” care să îi țină locul cât timp lipsește.

Ei bine, niciunul dintre aceste lucruri nu resprezintă motivul real pentru care ”The Rated-R Superstar” a părăsit grupul. Fightful Select relatează că oficialii au vrut ca The Judgment Day să aibă elemente supranaturale, iar Edge s-a opus. Acum câteva săptămâni, Edge a ”ripostat” asupra fanilor care l-au comparat cu The Undertaker, un personaj bazat pe elemente supranaturale.

Fightful a menționat că s-a discutat despre faptul că stable-ul va lua ”calea supranaturală” iar liderul Edge nu a fost de acord cu asta, iar luni după-amiază a ieșit la iveală informația că se va produce o schimbare majoră, Finn Balor luând locul Hall of Famer-ului.

Deși vestea a fost dată după-amiază, ideea ca Balor să se alăture grupului a fost propusă cu o săptămână înainte și deja erau făcute demersurile ca Finn să devină heel. Cu toate acestea, în acel moment, nu s-a vorbit despre faptul că Edge va fi înlăturat din grup. Amintiți-vă că ”The Rated-R Superstar” l-a indicat pe fostul campion United States (printre alții) ca fiind o posibilă adiție la stable.

Nu se știe ce urmează pentru Edge, dar atacul de la RAW-ul din această săptămână a părut a fi o modalitate din partea oficialilor de a-l scoate din ring pentru o vreme.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages