Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Edge, își dorește un meci împotriva lui Sami Zayn

Hall of Famer-ul WWE Edge, rămâne unul dintre cei mai importați wrestleri din companie, realizând tot ceea ce putea realiza un Pro Wrestler. Vă reamintim că Edge l-a învins pe Seth Rollins într-un meci clasic la Pay-Per-View-ul SummerSlam de luna trecută.

De asemenea, Edge a mai avut un meci de senzație cu Rollins la SmackDown-ul de săptămâna trecută în Madison Square Garden unde a fost învins.

Deși ”Rated-R Superstar” s-a confruntat cu cele mai bune superstaruri din WWE, se pare că există încă câțiva wrestleri pe care dorește să-i înfrunte. Într-un interviu pentru Sports Illustrated, Edge a dezvăluit că își dorește un feud cu Sami Zayn, având numai cuvinte de laudă la adresa acestuia:

„Mi-ar plăcea să lucrez cu Sami Zayn. Există o cheie spre succesul lui Sami. Există un sâmbure de adevăr în toate promo-urile sale. Ca heel, trebuie să ai acea parte de adevăr. Dacă o ai, poți face orice altceva. Deci promo-urile sale sunt mult mai reale. Face o treabă incredibilă. Publicul știe doar să-l huiduie pe tipul ăsta. Ăsta e meritul său. Promo-urile sale, gimmick-ul său, asta îl face pe Sami excepțional.”

Sami Zayn, trollează foarte mult fanii cu privire la contractul său în WWE. Așadar, rămâne să așteptăm și să vedem dacă Edge și Zayn vor lucra împreună.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages