Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

Edge crede că WWE nu are succes fără public live

Booking-ul WWE-ului a fost aspru criticat de-alungul anilor, dar recent au existat mai multe critici din partea fanilor decât oricând. WWE se află de peste un an într-o perioadă fără precedent din cauza faptului că fanii nu au putut participa la show-uri datorită pandemiei Covid-19.

Lucrurile se vor schimba pe parcursul a două nopți, întrucât WWE organizează WrestleMania 37 în prezența a 50.000 de fani pe Raymond James Stadium din Tampa, Florida.

Edge se va confrunta cu Roman Reigns și Daniel Bryan într-un meci de tipul Triple Threat pentru titlul Universal în Main Event la Mania. În timpul unui interviu pentru APP.com, „Rated-R Superstar” a vorbit despre prezența fanilor în cadrul respectivului eveniment.

Edge a declarat că fanii sunt vitali pentru WWE și, fără ei, nu există o atmosferă corespunzătoare.

„Lucrurile nu vor sta așa cum trebuie până când nu ajungem acolo în noaptea respectivă și auzim cum publicul vuiește și aclamă. Atunci totul va deveni pe deplin real pentru mine, cred. În momentul de față, ca și companie, suntem cu toții triști, deoarece avem creativitate și aceste storyline-uri, dar nu știm care este reacția reală. Când vom fi la Mania, cine știe cum vor reacționa oamenii?”.

El a continuat să afirme că fanii nu au văzut personal această versiune a lui Roman Reigns, dar crede că este versiunea pe care doreau să o vadă de mult timp. Cu toate acestea, necunoscutul este încă prezent și același lucru este valabil și în cazul lui. Se întreabă ce reacție va primi din partea publicului. Edge speră că toată lumea va reacționa iar WrestleMania va avea un public destul de devorabil, în ceea ce privește manifestarea.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages