WWEWWE SmackDown

Edge a revenit la SmackDown-ul din această săptămână

Episodul SmackDown-ului din această săptămână s-a încheiat cu un promo a lui Roman Reigns în ring. El și Paul Heyman au spus că nu mai există nimeni cu, care să se confrunte.

După această afirmație, a început melodia de intrare a lui Edge, care și-a făcut apariția și l-a atacat pe Reigns în zona ring-ului. „The Big Dog” a reușit să pună mâna pe un scaun, dar „The Rated-R Superstar” l-a aruncat.

Edge l-a pus pe Reigns cu capul pe un scaun, dar a fost atacat de Jimmy Uso. Edge l-a împins pe Jimmy în treptele de oțel ale ring-ului înainte să-l treacă prin baricadă în timp ce Reigns și Heyman fugeau pe rampă.

Se pare că Edge va rămâne în peisajul titlului Universal, dar Seth Rollins i-a spus lui Adam Pearce în backstage la SmackDown că își dorește o șansă la centura lui Reigns, prin urmare s-ar putea ajunge la un feud în 3 care ar ajuta la build-upul meciului dintre Rollins vs. Edge la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !