WWEWWE PPVWWE RAWWWE SmackDown

Edge a revenit la Royal Rumble! Cât timp va avea contract cu WWE?

După câteva luni de zvonuri intense pe baza acestui subiect, inevitabilul s-a produs. Edge a revenit noaptea trecută în main event-ul Pay-Per-View-ului Royal Rumble.

La intrarea participantului cu numărul #21, fanii au avut parte de o surpriză de proproții. Melodia lui Edge a început iar el și-a croit drum spre ring sub privirile a mii de ochi încântați de acest lucru.

Au trecut 9 ani de când „Rated-R Superstar” s-a retras, dar iată că într-un final a revenit în ring. Edge a avut o prestație bună în meciul Royal Rumble, este într-o formă destul de ok iar Universul WWE a văzut multe „spear-uri”.

La un moment dat, Edge l-a privit pe AJ Styles în ochi înainte de a executa un „spear” pe acesta și al elimina în cele din urmă.

În plus, Wrestle Votes raportează că „Rated-R Superstar” Edge a semnat un nou contract cu WWE pe 3 ani ce include o sumă generoasă de bani. În general, contractele noi semnate sunt pe 5 ani, dar se pare că oficialii au făcut o excepție.

Acum, există planuri pentru Edge la cel mai important eveniment anual din WWE, WrestleMania 36.

Este posibil ca Randy Orton să se înfrunte cu bunul său prieten, după ce Edge l-a eliminat din meciul Royal Rumble. Rămâne de văzut care vor mai fi adversarii lui Edge. Cu siguranță, este o perioadă emoționantă, în special pentru fanii care își doreau cu ardoare ca „Rated-R Superstar” să revină în ring.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

One Comment

  1. Se vad in ochii lui Edge ca ii era dor sa isi faca interarea, era surprins si emotionat, insa asta mi se pare o intrare “speciala”, nu cele de genul pe care le facea Cena sau Triple H.
    Edge ftw.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !