Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Edge a revenit la RAW-ul de seara trecută, indicând adversarul său pentru WrestleMania 38

Edge a fost prezent la RAW-ul de seara trecută pentru a-și stabili meciul de la WrestleMania 38. El a vorbit despre toate edițiile de Mania la care a participat menționând că își dorește să facă următoarea ediție a Mania ”fenomenală” pentru că are nevoie de acest lucru în viața lui.

”Rated-R Superstar” a spus că are nevoie de cineva din vestiar care să-l înfrunte, deoarece este încă cel mai bun din industrie și un Hall of Famer certificat. Edge a specificat că persoana pe care o va confrunta la Mania va trăi pentru totdeauna.

Nu se știe exact cu cine va lupta Edge la WrestleMania în acest an, dar trebuie să menționăm faptul că atât el, cât și AJ Styles și-au exprimat dorința unui meci între ei la Mania. O altă posibilitate este Edge vs. Cody Rhodes. Cu toate acestea, cuvântul ”Phenomenal” din promo-ul lui Edge pare să indice că Styles va fi adversarul său.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages