Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Edge a plâns când a văzut fanii prezenți la WrestleMania 37

Ediția cu numărul 37 a Pay-Per-View-ului WrestleMania a fost cu siguranță una foarte specială din mai multe motive. Principalul factor ar fi prezența publicului pentru prima dată după mai bine de un an de absență datorită pandemiei Covid-19.

Evenimentul a început cu un segment emoționant în care Vince McMahon și superstarurile din WWE i-au întâmplinat pe fani.

În timpul unui interviu cu Scott Fishman de la TV Insider, Rhea Ripley a vorbit despre segmentul respectiv. De asemenea, ea a dezvăluit faptul că Edge a plâns în backstage.

„A fost o nebunie să merg către ring și să văd mulțimea care era foarte încântată. Toate visele mele deveneau realitate. A fost ceva pentru care am muncit mult timp. Încercam să-mi controlez emoțiile, spunându-mi: „Nu plânge!”. Apoi m-am uitat la Edge, care era lângă mine, iar el avea lacrimi în ochi. A dat din cap și mi-a făcut cu ochiul. În acel moment m-am pierdut. Nu ne-am putut abține amândoi. Apoi am auzit un fan din față spunând: „Hei Rhea! Ești aici. O să reușești”. Au fost cele mai încurajatoare cuvinte, mi-au prins bine”.

Rhea Ripley a reușit să o învingă pe Asuka, devenind noua campioană feminină din RAW în cea de-a doua noapte a WrestleMania 37. Show-ul a fost cu adevărat emoționant atât pentru fani, cât și pentru superstaruri.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages