Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Edge, a fost scos pe targă după meciul împotriva lui Seth Rollins la SmackDown-ul din această săptămână

Într-un meci excelent la nivel de Pay-Per-View, Seth Rollins l-a învins pe Edge în cadrul SmackDown-ului din această săptămână care s-a desfășurat în Madison Square Garden.

Rollins, a câștigat meciul în urma unui ”Stomp” după mai multe ”Kicks to the Face”. Meciul a avut multe numărători nereușite după ce ambii oponenți și-au executat finisher-urile, inclusiv un ”Pedigree” făcut de Edge pe Rollins, fiind un omagiu adus lui Triple H și, de asemenea, pentru a-l „înjosii” pe Seth, care a folosit și el respectiva manevră.

După meci, staff-ul medical al companiei a venit în ring pentru a-l prelua pe ”Rated-R Superstar” cu targa, storyline-ul fiind că Rollins a reușit în cele din urmă să execute ”Stomp-ul” pe Edge, rănindu-i gâtul acestuia care a fost remediat chirurgical. Acesta pare a fi motivul pentru care trebuie să-i acorzi o pauză lui Edge de la TV și să pregătești astfel de meciuri.

După pauza comercială, cameramanii au surprins momentul în care Edge a fost urcat într-o ambulanță. Seth Rollins, a spus că nu știe cum ar trebui să se simtă după ce i-a făcut Hall of Famer-ului. El și-a încheiat promo-ul spunând: „Poate că nu simt absolut nimic”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages