Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Edge, a anunțat la RAW: „Intru în Royal Rumble”

Edge a apărut în cadrul RAW-ului din această săptămână, pentru a oferi vești cu privire la starea lui de sănătate. El a ieșit din acțiune după ce a suferit o accidentare la triceps în timpul meciului cu Randy Orton de la Pay-Per-View-ul WWE Backlash 2020.

Rated-R Superstar a început prin a spune că „ziua de mâine nu este garantată” așa că trebuie să te ridici si să mergi înainte. De asemenea, el a menționat despre cum credea că, cariera lui s-a încheiat după WrestleMania 27 când a trebuit să renunțe la titlul World Heavyweight. Apoi a continuat să spună despre accidentarea suferită în timpul meciului cu Orton.

Edge a anunțat apoi: „Intru în meciul Royal Rumble. Știu că nu va fi ca anul trecut. Miza este mai mare.” Acesta a mai spus că va câștiga Rumble-ul pentru a merge la WrestleMania 37 după titlul WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages