WWE RAW

Echipă de top din RAW s-a destrămat

După câteva săptămâni de indicii, marea destrămare dintre AJ Styles și Omos a avut loc seara trecută la RAW. Aceasta s-a produs după ce Omos a costat victoria echipei sale într-un meci împotriva lui Rey și Dominik Mysterio, când a refuzat să facă tag-ul. Înainte de meci, The Miz, i-a spus lui Styles că a vorbit cu Omos care simțea că are toată responsabilitatea echipei pe umerii lui.

Separarea dintre cei doi a fost plănuită de mai mult timp, Vince McMahon dorind să-i destrame în Draft-ul acestui an. Cu toate acestea, Vince, a fost convins să nu o facă pentru că se credea că Omos nu este deloc pregătit de o carieră individuală.

După meciul din această săptămână, Styles l-a atacat pe Omos, dar în cele din urmă a ajuns pe mâna lui. Omos, a spus apoi că data viitoare când îl va vedea pe Styles va fi într-un meci individual.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !