Sustineti InRing.Ro
WWE

Echipa creativă din WWE a insistat de multe ori ca John Cena să facă heel turn

John Cena a întruchipat ”băiatul bun” de top la WWE TV. Deși când era mai tânăr Cena a interpretat un personaj negativ în calitate de ”Doctor of Thuganomics”, latura sa de heel nu a ieșit niciodată cu adevărat la suprafață. John este ”sinonimul” speranței în ochii fanilor, așa că era firesc ca el să își continue gimmick-ul de babyface.

Legendarul superstar a deținut de 13 ori titlul WWE și de trei ori titlul World Heavyweight în perioada 2005-2017. Desi a fost în mod constat unul dintre cei mai îndrăgiți babyface din toate timpurile, echipa creativă a companiei a încercat totuși să găsească un angle potrivit pentru ca John Cena să facă heel turn. Au existat și merch-uri făcute pentru Cena înainte de potențialul său heel.

Brian Gewirtz a fost writer șef pentru show-ul Monday Night RAW, iar recent a apărut la podcast-ul ”Cheap Heat”. Gewirtz și-a amintit că echipa creativă a lucrat la transformarea lui John Cena în heel. Acesta a menționat că au existat mai multe încercări ca John să facă heel turn. Deși Vince McMahon era dispus să accepte ideea, totuși a decis să nu riște, având în vedere popularitatea uriașă a starului.

„Cu siguranță acest lucru s-a întâmplat. A fost o perioadă în care am lucrat cu toții…Am insistat de multe ori ca John Cena să își schimbe gimmick-ul, și am avut multe idei în acest sens. Vince McMahon a fost tentat…dar în cele din urmă, totul s-a rezumat la vânzarea mărfurilor și la tot ce făcea John.”

De asemenea, chiar Cena a fost de acord cu ideea de a deveni heel. El a spus echipei creative că va fi personaj negativ la cererea lui Vince. Cu toate acestea, John ar fi vrut să devină ”full boar heel”.

„Bine, ascultați, vreți să-mi schimb personajul? Dacă asta îmi spune Vince că trebuie să fac, o voi face. Dar, ca să știți, mă voi transforma într-un heel masiv. Nu va fi nimic de genul: ”Oh, e un ticălos amuzant, un ticălos cool, insultă publicul” Voi fi un ticălos complet, asta vreau să fac, ceea ce ar fi minunat.”

Gewirtz a precizat că Vince McMahon s-a întors în cele din urmă la această idee. Raționamentul său a fost să găsească un alt superstar care să fie principalul babyface al companiei, potențialul adversar al lui Cena, precum și ”vânzătorul de mearch-uri” la nivelul lui John, însă a fost prea greu. Gewirtz a apreciat faptul că WWE a ales să îl lase pe Roman Reigns să aibă o perioadă ca heel. John Cena ar fi fost fabulos în postura de heel, și cu siguranță majoritatea fanilor le-ar fi mulțumit oficialilor dacă s-ar fi întâmplat acest lucru mult așteptat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages