WWEWWE PPV

E Oficial: WWE SummerSlam nu va mai avea loc în Boston

Așa cum era de așteptat, WWE nu va mai organiza Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an în Boston cum era planificat inițial.

Oficialii încă sperau că pot fi capabili să susțină evenimentul în orașul respectiv. Cu toate acestea, pandemia de Covid-19 a împiedicat realizarea acestor planuri.

PWInsider raportează că evenimentul special WWE SummerSlam va avea loc la Performance Center în Orlando, Florida, duminică, 23 august 2020. WWE nu a anunțat încă schimbarea locației, dar este de așteptat să se întâmple acest lucru.

Inițial, WWE trebuia să organizeze SummerSlam pe lângă alte evenimente la TD Garden luna viitoare. Aceste show-uri erau: SmackDown pe 21 august, NXT TakeOver pe 22 august și RAW pe 24 august.

În mai, primarul din Boston, Marty Walsh, a anunțat că orașul nu va avea permisiunea să aibă evenimente majore până la sfârșitul verii. Astfel, acesta este motivul pentru schimbarea locației pentru SummerSlam.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !