Sustineti InRing.Ro
WWE

Dwight Roward a făcut un promo tăios în timpul probelor WWE din Nashville

WWE a organizat probe în Nashville pentru sportivii care doresc să se alăture industriei. Probele fac parte din noua inițiativă a promoției de wrestling de a transforma sportivii universitari și profesioniști în potențiale vedete mondiale ale wrestling-ului. Un nume important care a participat la probe a fost cel al starului NBA, Dwight Howard.

Starul echipei Los Angeles Lakers și-a făcut apariția neașteptată în Nashville și chiar a ținut un promo în stil WWE. Starul din NBA chiar vrea să devină un superstar WWE și are deja la activ un promo skill uluitor.

După cum puteți vedea în videoclipul de mai jos, Dwight a urcat pe scenă și a interpretat rolul lui ”Sho Nuff, maestrul hogun al sudului”. El s-a adresat tuturor celor care vor să ”îi ia centura”, dar i-a avertizat că vor câștiga doar ”Deez Nuts”. De asemenea, se zvonește că jucătorul de baschet în vârstă de 36 de ani se va alătura echipei Brooklyn Nets.

WWE ar fi semnat cu multe talente noi în timpul săptămânii WrestleMania. Se pare că vor veni și mai multe pe parcursul anului. Doar timpul ne va spune dacă fanii ăl vor vedea pe Dwight Howard printre Roman Reigns și Brock Lesnar.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages