AEWWWEWWE RAW

Drew McIntyre vorbește despre revenirea lui CM Punk în Pro Wrestling

Drew McIntyre și-a exprimat părerea despre revenirea lui CM Punk în Pro Wrestling la All Elite Wrestling, după o absență de 7 ani.

Acest lucru s-a întâmplat după ce fostul campion WWE a acordat un interviu pentru Pro Wrestling Bits înainte de Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam 2021, săptămâna trecută.

Punk, care a avut o plecare dificilă din WWE, a debutat în AEW la episodul show-ului Rampage de vinerea trecută. Drew a fost întrebat și despre afirmațiile lui Roman Reigns, care a spus că Punk nu este atât de bun precum spune.

„Dacă e să spun ceva despre asta, spun că este bine pentru Wrestling. Am fost plecat din WWE între 2014 și 2017, lucrând în promoții independente și cu Impact încercând doar să fac din Wrestling un loc mai sănătos, mai bun și chiar așa este acum. Este un loc incredibil. În mod evident, WWE este încă compania de top, facem tot ceea ce putem să o ținem acolo. Deci da, dacă CM Punk face o diferență pozitivă, va primi o mare apreciere din partea mea.”

Puteți asculta întregul interviu mai jos. Drew McIntyre vorbește despre acest subiect începând de la minutul 24:55.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !