Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Drew McIntyre vorbește despre recenta greșeală făcută la SmackDown

Se pare că superstarul WWE, Drew McIntyre, a vorbit despre greșeala recentă care a avut loc într-un episod al show-ului SmackDown. În prezent, McIntyre se află într-un feud cu Karrion Kross în brand-ul albastru. Pe parcursul unei confruntări recente între cei doi, Scarlett, ajutorul lui Kross, a aruncat o ”minge de foc” spre scoțian, care nu l-a nimerit.

Fostul campion WWE a vorbit despre acest incident în cadrul unui interviu pentru My San Antonio. Drew a spus că este frustrant atunci când planurile nu decurg bine în ring și cum trebuie să improvizezi pentru a remedia lucrurile.

„Este frustrant atunci când vine vorba de ceva care ar trebui să fie perfect pentru a se arăta la un show TV în direct. Dar, în același timp, este un show TV în direct și nu fac asta pentru prima dată. Deci, știu că lucrurile nu merg întotdeauna așa cum ar trebui să meargă. De aceea nu am căzut și nu m-am ținut de față, pentru că nu am încredere în nimic după 20 de ani de wrestling. Am reacționat până când am știut că totul este în regulă, iar apoi cineva a primit replica și nu a fost bine. Așa că am spus ceea ce trebuia să spun și am salvat momentul, obținând reacția unui heel și am dat credibilitate personajelor noastre.”

Feud-ul cu Drew McIntyre este primul pe care Kross îl are de când a revenit în WWE luna trecută.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages