Sustineti InRing.Ro
WWEWWE Main EventWWE PPV

Drew McIntyre vorbește despre meciul de deschidere de la WrestleMania 37

În cursul zilei de ieri, WWE a anunțat oficial care va fi meciul de deschidere și cel de închidere a primei nopți de WrestleMania 37.

Meciul pentru titlul WWE între Bobby Lashley vs. Drew McIntyre va deschide show-ul. Inițial, se credea că acesta va fi Main Event-ul primei seri, dar se pare că nu este așa. Main Event-ul serii va fi meciul pentru titlul feminin din SmackDown între Sasha Banks vs. Bianca Belair.

McIntyre a declarat anterior că își dorește ca meciul lui să deschidă evenimentul, deoarece vrea să fie prima persoană prezentă în fața publicului live care a lipsit de când a izbucnit pandemia Covid-19 anul trecut. Acum, dorința scoțianului va deveni realitate.

De asemenea, fanii și anumite superstaruri și-au exprimat dorința prin intermediul social-media că vor să vadă cum Sasha Banks și Bianca Belair pun capăt primei nopți a Pay-Per-View-ului WrestleMania 37. Aceasta va fi a doua oară când divele vor fi în Main Event. Prima dată s-a întâmplat tot la WrestleMania, mai exact în 2019, la ediția cu numărul 35, meciul fiind unul de tipul Triple Threat pentru titlul feminin din RAW între Ronda Rousey vs. Becky Lynch vs. Charlotte Flair.

McIntyre, a intrat pe Twitter pentru a vorbi despre participarea în meciul de deschidere a evenimentului WrestleMania din acest an. Iată ce a spus:

„Am spus în ultimul an că vreau să fiu prima persoană care va apărea atunci când publicul se va întoarce. Abia aștept să aud scandările. Mă simt ciudat că toată lumea mă va urmări pe mine și Bobby, vom decide standardul, cu toții încercăm să ținem pasul cu #WrestleMania.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages