Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Drew McIntyre, vorbește despre incidentul care a dus la concedierea lui Jeff Hardy din WWE

Drew McIntyre, a luat parte la ultimul meci al lui Jeff Hardy în WWE, care a avut loc pe 4 decembrie la un Live Event din Edinburg, Texas, unde a făcut echipă cu el și Xavier Woods într-un meci de tipul Six-Man Tag Team.

Fanii prezenți la respectivul show au remarcat că Hardy părea lent. Acesta a părăsit ring-ul în timpul meciului, plecând prin zona publicului. Cineva care a fost în backstage-ul evenimentului a relatat că Jeff a stat să facă poze cu fanii și nu părea afectat.

Hardy, a fost concediat de companie câteva zile mai târziu, pentru că ar fi refuzat ajutorul oficialilor și nu a vrut să meargă la dezintoxicare. McIntyre, a fost întrebat despre această situație în timpul unui interviu acordat lui Steven Muehlhausen de la DAZN. Iată ce a spus scoțianul:

„În primul rând, ca deobicei, pe internet poate apărea un subiect mic care se face din ce în ce mai mare. Tot ce voi spune despre această situație este că vreau ca Jeff să fie bine și sănătos. Atât timp cât este bine, atât timp cât e sănătos și fericit alături de familia lui, atunci și eu sunt fericit.”

De asemenea, Matt Hardy, a declarat recent că, oficialii WWE puteau să amâne concedierea fratelui său și să aștepte rezultatul unui test negativ anti-drog.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages