Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Drew McIntyre va reveni la RAW-ul de săptămâna viitoare

Drew McIntyre va avea prima sa apariție de când a pierdut titlul WWE, iar asta se va întâmpla la RAW-ul de săptămâna viitoare. WWE a promovat prezența sa la show-ul roșu în timpul SmackDown-ului de seara trecută. McIntyre nu va vorbi doar despre pierderea centurii WWE, ci și despre atacul din partea lui Bobby Lashley, care l-a favorizat pe The Miz să facă cash-in la Pay-Per-View-ul Elimination Chamber din acest an.

Vă reamintim că la Elimination Chamber, Drew și-a păstrat titlul WWE într-un meci tradițional PPV-ului împotriva lui AJ Styles, Jeff Hardy, Randy Orton, Kofi Kingston și Sheamus. Scoțianul nu a fost prezent la RAW-ul de după respectivul eveniment. Sheamus l-a învins pe Jeff Hardy la episodul RAW-ului din această săptămână și, în cadrul unui interviu în backstage, el a spus că își dorește încă un meci individual contra lui McIntyre.

Oficialii au confirmat deja că The Miz își va apăra titlul WWE împotriva lui Bobby Lashley la RAW-ul de săptămâna viitoare, ceea ce ar putea duce la creșterea rating-ului.

Nu au fost anunțate alte meciuri sau segmente pentru acest show. Compania va începe probabil să contureze card-ul pentru Pay-Per-View-ul WWE FastLane, care va avea loc în câteva săptămâni.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages