WWEWWE SmackDown

Drew McIntyre va lucra la mai multe WWE Live Event-uri decât era planificat inițial

Anul trecut, Drew McIntyre a fost ”cel mai utilizat” superstar al WWE, deoarece a lucrat în mai multe meciuri decât orice alt wrestler din companie. Ceea ce îl face pe scoțian să fie de admirat este că a făcut acest lucru cu probleme semnificative la gât spre finalul anului.

McIntyre a luat o pauză pentru a-și rezolva respective probleme cu gâtul, abordând modul lui John Cena pentru a se întoarce rapid din accidentare, astfel încât să poată lucra la WrestleMania 38.

Dave Meltzer raportează în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că inițial planul era ca Drew să lucreze doar la Pay-Per-View-uri și în meciuri individuale la TV pentru build-upul Maniei. Cu toate acestea, McIntyre este programat să facă echipă cu Big E și Kofi Kingston împotriva The Bloodline în cadrul Live Event-urilor din acest weekend la Youngstown, OH și Rochester, NY.

Fostul campion WWE este, de asemenea, promovat pentru Live Event-urile din martie. Acesta tocmai l-a învins pe Madcap Moss în cadrul PPV-ului Elimination Chamber și continuă feud-ul cu el la SmackDown-ul din această seară.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !