Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

Drew McIntyre spune cine crede că va câștiga meciul dintre Roman Reigns și Logan Paul la WWE Crown Jewel 2022

Se pare că Drew McIntyre a spus cine crede că va câștiga meciul dintre Roman Reigns și Logan Paul la Pay-Per-View-ul WWE Crown Jewel din acest an.

Vă reamintim că Logan Paul a debutat în ring-ul WWE la WrestleMania 38, într-un meci Tag Team alături de The Miz împotriva lui Rey și Dominik Mysterio pe care l-a câștigat.

Logan urmează să îl înfrunte pe Reigns pentru titlul Undisputed WWE Universal în Arabia Saudită, pe 5 noiembrie. Acesta va fi al 3-lea meci a lui Paul în cadrul companiei și primul meci pentru o centură importantă.

Unul dintre rivalii lui ”Tribal Cheif”, McIntyre, este interesat de acest meci. Scoțianul a acordat recent un interviu pentru My SA pe parcursul căruia a precizat că Roman îl va ”zdrobi” pe Logan la PLE de luna viitoare.

„Logan Paul a făcut o treabă excelentă, dar nu știu dacă va câștiga titlul. Cred că titlurile ar trebui puse pe cei care au muncit la show-uri și au investit timp. Va fi spectacol, iar Roman îl va ”zdrobi” iar oamenii vor vorbi despre asta. Cred că asta contează.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages