Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Drew McIntyre, spune că Triple H este motivul pentru care s-a întors în WWE

Fostul campion WWE, Drew McIntyre, a dezvăluit că Triple H a fost motivul pentru care s-a întors în WWE în anul 2017. Într-un interviu recent acordat ITR Wrestling, scoțianul a spus că voia să se ducă în Japonia, însă o discuție cu Hunter i-a schimbat decizia așa că a revenit în compania lui Vince McMahon pentru al 2-lea run.

„Nu m-aș fi întors în WWE dacă nu era Triple H, o spun cât se poate de sincer. William Regal m-a pus în legătură cu Hunter, am vorbit la telefon timp de 40 de minute, la începutul acelei conversații nu eram sigur dacă o să revin, plănuiam să mă duc în Japonia dar până la sfârșitul apelului, HHH m-a convins 100%.”

McIntyre, a revenit în WWE acum 4 ani după ce a plecat din companie timp de 3 ani. După ce a fost mutat în Main Roster în 2018, a câștigat de două ori titlul WWE, prima dată fiind la WrestleMania 36 împotriva lui Brock Lesnar.

În timpul aceluiași interviu, Drew, a vorbit și despre relația sa de prietenie cu Triple H și despre evoluția lui de-a lungul anilor. ”The Scottish Warrior”, a menționat că nu îl consideră pe ”The Game” doar un prieten, ci mai mult un tată pentru majoritatea din WWE.

„Am atât de mult respect pentru el și asta s-a dovedit prin prietenia pe care o avem astăzi. Pot spune cu mâna pe inimă că HHH nu este doar un prieten pentru mine, îl văd ca pe un tată, atât eu cât și alții din companie.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages