Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Drew McIntyre spune că Roman Reigns trebuie să rămână fără titluri datorită noului său program

Roman Reigns este un superstar dominant al WWE în calitate de campion Undisputed. ”Tribal Cheif” este un tip impunător și nimeni nu a reușit încă să îl învingă. Cu toate acestea, se pare că Drew McIntyre a avut de obiectat în legătură cu noul program pe care Reigns îl are în companie.

Oficialii plănuiesc să facă din Roman următorul Brock Lesnar și, din acest motiv, acum are un program mai lejer, similar cu cel al lui ”The Beast Incarnate”. Chiar și așa, fanii sunt bulversați de noul program al deținătorului titlurilor principale.

Recent, în cadrul show-ului WWE The Bump, McIntyre a vorbit despre noul contract al lui Roman Reigns în WWE. Scoțianul a spus că Reigns trebuie să rămână fără titluri iar cineva trebuie să facă un pas înainte pentru a realiza acest lucru.

„Parcursul său este la un nivel maxim. Întotdeauna am știut cât de bun este Roman. Întotdeauna a fost incredibil în ring. Întotdeauna s-a remarcat într-un anumit fel și cred că acesta a fost caracterul său și în afara ring-ului, pentru că, în cele din urmă, acesta este adevăratul Roman, el este totul pentru sine și familia sa, așa cum pretinde. De când s-a descoperit pe el însuși, a ajuns la niveluri pe care, cei mai mulți dintre noi nici măcar nu și le-ar putea imagina, așa că bravo lui. Rău pentru noi, el are ambele titluri, dar nu participă la toate show-urile. Avem nevoie de acele titluri înapoi, și nu îi port pică. Nu el a făcut oferta, el doar a semnat contractul, așa că dacă nu este mereu prezent, nu am nimic de reproșat, dar avem nevoie de acele centuri înapoi. Avem nevoie de cineva care să facă primul pas în acest sens. Avem nevoie de cineva care să-l doboare pe Tribal Cheif”.

Este posibil ca oficialii să ia în considerare rezolvarea acestei situații din cauza noului program al lui Roman Reigns. Rămâne de văzut dacă Drew va reuși să-l lase pe ”Tribal Cheif” fără centuri în viitor sau nu.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages