Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Drew McIntyre spune că ”a dat totul” la WWE Clash at the Castle; El explică de ce a intrat cu melodia ”Broken Dreams”

Drew McIntyre spune că a dat totul la WWE Clash at the Castle

Drew McIntyre și Roman Reigns s-au confruntat în Main Event-ul Pay-Per-View-ului WWE Clash at the Castle. Chiar dacă Reigns a obținut victoria, McIntyre a fost aplaudat de fani pentru că a făcut un meci incredibil. Scoțianul chiar a și cântat alături de legenda boxului, Tyson Fury la finalul evenimentului.

Drew și-a arătat ”doza de rezistență” în respectivul meci. Acesta a fost executat cu, câteva ”Superman Punch-uri” și ”Spear-uri” care au încheiat meciul. Cu toate acestea, Solo Sikoa l-a ajutat puțin pe ”Tribal Cheif”, lucru care i-a permis lui Roman să își continue domnia.

Fostul campion WWE a intrat pe Twitter pentru a vorbi despre apariția sa în cadrul PPV-ului de seara trecută. Drew McIntyre a spus că ”a dat totul” în meciul pe care l-a avut. El a menționat că întotdeauna oferă tot ce are mai bun și va continua să face asta.

El explică de ce a intrat cu melodia ”Broken Dreams”

La debutul său în WWE, Drew McIntyre a câștigat titlul Intercontinental și în cele din urmă a devenit membru al stable-ului 3MB. Majoritatea fanilor, își amintesc, de asemenea, de precedenta melodie pe care scoțianul a avut-o, intitulată ”Broken Dreams”.

S-a spus că McIntyre a insistat de multe ori să primească melodia ”Broken Dreams” din nou. După ce a tot oferit multe indicii despre asta, dorința fanilor a fost în sfârșit îndeplinită, deoarece oficialii i-au permis să folosească melodia la Clash at the Castle.

În timpul unui interviu cu Ariel Helwani de la BT Sport, Drew a explicat de ce compania a fost de acord cu el în privința cunoscutei melodii de intrare.

„Insist pentru asta de mult timp. Nu credeam că se va întâmpla asta în cele din urmă, dar am avut o discuție cu Hunter și Kevin Dunn. Am încercat să le explic că acum este momentul oportun să readucem Broken Dreams, având în vedere publicul pe care îl aveam. Publicul din United Kingdom îmi cunoaște istoria. Este un lucru important pentru mine și simt că acest aspect face parte din povestea mea. Știam că publicul live va aprecia acest amănunt, știam că oamenii de pe internet vor vorbi despre el. Cât despre mine, când am auzit vechea mea melodie, mi-am amintit cât de departe am ajuns.”

Rămâne de văzut ce au plănuit oficialii pentru McIntyre. S-ar putea să îi ofere din nou melodia ”Broken Dreams”, mai ales după momentul pe care l-a avut seara trecută.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages