Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Drew McIntyre nu renunță la meciul împotriva lui Tyson Fury

În ultimii ani, Drew McIntyre și Tyson Fury s-au străduit să aibă un meci unul împotriva celuilalt. Oficialii au vrut ca cei doi să se confrunte pentru titlul WWE în Main Event-ul Pay-Per-View-ului din UK acum 2 ani, dar pandemia Covid-19 a anulat acele planuri.

Recent, în timpul unui interviu pentru Metro UK, McIntyre a spus că nu se va opri să vorbească despre meci până când acesta nu va avea loc.

”Am găsit un singur mod ca acest meci să aibă loc într-un final. Nu voi înceta să vorbesc despre el până când nu îl voi obține. Credeți-mă, nimeni nu îl așteaptă mai mult decât mine. Vorbesc despre el de mai mulți ani, iar oficialii au început să mă asculte în sfârșit în ultimii doi! Am fost campion WWE, așa că în sfârșit am putut face oamenii să mă asculte.”

Așa cum am raportat anterior, WWE va organiza un PPV în Marea Britanie sâmbătă, 3 septembrie 2022. Deci, este posibil ca meciul dintre Drew vs. Fury să se desfășoare aici.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages