WWEWWE SmackDown

Drew McIntyre, lasă timpul să decidă când se va înfrunta cu Roman Reigns

Drew McIntyre, rămâne cu siguranță unul dintre wrestlerii de top din WWE, având multă pasiune pentru Pro Wrestling. El este un fost campion WWE, deținând titlul de două ori pe perioada pandemiei. De asemenea, McIntyre, are o relație bună cu Vince McMahon. Scoțianul are un motiv în plus pentru a-și continua treaba în această companie.

McIntyre, s-a confruntat cu cele mai bune superstaruri din WWE, inclusiv campionul Universal Roman Reigns. Cei doi s-au înfruntat la Survivor Series anul trecut, iar lui Reigns i-a trebuit ajutor din exterior și mai multe manevre pentru a obține victoria. Anterior, McIntyre, a precizat că lucrurile dintre el și ”Tribal Cheif” nu s-au încheiat.

În timpul unui interviu pentru Sky Sports, Drew McIntyre a spus că va lăsa timpul să decidă când va fi momentul potrivit pentru a se confrunta cu Roman Reigns. Până atunci, el continuă să-și dezvolte cariera.

„Toată lumea îmi spune: „Vrem Drew vs. Roman” și, evident, asta se va întâmpla. Sunt sigur că intevitabilul se va produce, dar nu mă voi grăbi. Sunt în Pro Wrestling de peste 20 de ani. Vreau să continui să obțin victorii. Vreau să continui să transmit impulsuri. Reigns, este conștient de ceea ce sunt capabil să fac acum și vreau să-l facă să vadă cum am un implus și, când este momentul potrivit, ne înfruntăm. Va fi cu siguranță un meci grandios pentru noi, ca superstaruri, dar mai ales pentru fani. Totuși, hai să așteptăm până la momentul potrivit.”

Jimmy Korderas, a spus anterior că Drew McIntyre ar trebui să ajute la evoluția lui Roman Reigns. Rămâne de văzut când cei doi se vor confrunta din nou, acum că McIntyre este în SmackDown. Fanilor le surâde acest meci, deoarece McIntyre este un adversar foarte credibil.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !