WWEWWE RAWWWE SmackDown

Drew McIntyre își dorește un meci împotriva lui Roman Reigns

WWE are doi campioni de top în Main Roster, dar Drew McIntyre este dispus să pună totul în joc pentru a vedea cine este campionul superior.

În timp ce acorda un interviu pentru ViBe & Wrestling, McIntyre a spus că își dorește un meci împotriva lui Roman Reigns. El a explicat că în WWE sunt mai multe titluri, însă i-ar plăcea să-l înfrunte pe „șeful tribal” pentru a afla cine este cu adevărat campionul dominant.

„Cred că toate titlurile din brand-uri sunt echilibrate. Dacă aș putea avea o singură șansă la titlu, aș vrea să am un super meci cu Roman Reigns pentru centura Universală și să fie determinat un campion dominant. Ar fi un meci extraordinar. Roman este tipul care și-a dovedit valoarea pe parcursul anilor și chiar dacă a avut o perioadă scurtă de absență, a revenit cu o atitudine diferită, un aspect nou, mai intens și mai puternic decât a fost vreodată. Vreau să demonstrez că îi pot face față lui „The Big Dog” și în viitor îmi doresc un meci între noi doi pentru ambele titluri, acesta ar fi cel mai important meci.”

„Spear vs. The Claymore Kick” ar putea fi un meci interesant, dar s-ar putea să nu îl mai vedem. Randy Orton este favorit în meciul de tipul Ambulance contra lui Drew McIntyre la Clash of Champions în această noapte. Vă reamintim că acest tip de meci ar putea include câteva interferențe și angle-uri pe parcurs.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !