WWEWWE PPVWWE RAW

Drew McIntyre își dorește un meci cu John Cena la WrestleMania 39

Drew McIntyre acordă interviuri în mass-media pentru a promova revenirea turneelor WWE de luna viitoare. În timp ce discuta cu fanii de pe T-Mobile Center prin intermediul unui videoclip, fostul campion WWE a fost întrebat despre Dream Match-ul lui și cu cine ar dori să se confrunte la WrestleMania 39 în Los Angeles, California duminică, 2 aprilie 2023. Drew, a spus că ar vrea să-l înfunte pe John Cena la acest show și a remarcat faptul că, este posibil să vedem un meci între The Rock vs. Roman Reigns.

De asemenea, McIntyre a spus că s-ar lupta zilnic cu Sheamus dacă ar fi posibil sau cu The Undertaker, însă în cazul lui Taker nu se poate întâmpla acest lucru deoarece el s-a retras.

„Dacă mergem la Hollywood, evident l-aș alege pe Rock. Însă, vreau să văd un meci între The Rock și Roman Reigns, așa că John Cena ar fi următoarea opțiune, din moment ce se află la Hollywood. Mi-ar plăcea să am un storyline cu Cena pentru a-l ajuta să câștige cel de-al 17-lea titlu mondial. Ar fi absolut grozav.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !