Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Drew McIntyre insistă ca WWE să organizeze WrestleMania în United Kingdom

La începutul lunii viitoare, WWE va organiza primul Pay-Per-View major în United Kingdom după 30 de ani. Evenimentul Clash at the Castle va avea loc pe Principality Stadium din Cardiff, Wales.

Acest viitor PPV va fi unul dintre cele mai importante ale WWE din 2022. În prim-plan se află Drew McIntyre, care îl va înfrunta pe Roman Reigns pentru titlul Undisputed WWE Universal.

Pe parcursul unui interviu cu Chirs Van Viet de la Insight, Drew a fost întrebat despre ideea organizării unei ediții a WrestleMania în Marea Britanie, scoțianul fiind de părere că se poate întâmpla acest lucru.

„Da, nu văd de ce nu. Nu voi dezvălui cifrele pe care le-am aflat momentan până când nu vor fi oficiale, dar am văzut cifrele care au fost publicare, pur și simplu cererea de bilete a doborît recordul inițial. În momentul de față, suntem pe cale să obținem niște cifre foarte, foarte mari din punct de vedere comercial. Oamenii se concentrează pe Clash at the Castle, deja văd publicul live, cât de gălăgios și insistent scandează. Îmi amintesc de episoadele din RAW și SmackDown la care au venit și fani din Marea Britanie. Știu că foarte mulți oameni se vor întreba ”De ce nu facem un WrestleMania aici?” Va fi o nebunie, imaginați-vă acei fani sălbatici din Marea Britanie și oameni veniți din întreaga lume să se alăture pasiunii, atmosferei și nebuniei fanilor britanici.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages