Sustineti InRing.Ro
WWE

Drew McIntyre încearcă să-i convingă pe oficiali să revină la vechea lui melodie de intrare

Drew McIntyre vrea să refolosească vechea sa melodie de intrare „Broken Dreams” pe care a avut-o în timpul primului său run în WWE. Fostul campion WWE a fost întrebat despre acest lucru în timpul unei apariții la podcast-ul Battleground. De asemenea, el s-a amuzat pe baza lui Sheamus spunând că oficialii vor ca melodia sa anterioară, „Written in my Face” să revină. McIntyre a denumit-o „Lobster Head”.

„Nu văd ca fanii să-și dorească „Lobster Head”, toată lumea întrabă despre Broken Freakin Dreams. Într-o zi, această melodie va reveni. Aud această întrebare tot timpul. O văd în fiecare zi pe social media. Într-o zi voi primi aprobarea, o voi avea la un show. Sunt sigur că încă deținem drepturile de autor. Tot publicul știe versurile acestei melodii, iar alții vor învăța pe parcurs. Mă voi asigura că Sheamus nu se va întoarce niciodată la „Lobster Head””.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages