Sustineti InRing.Ro
WWE

Drew McIntyre încă își dorește un feud cu John Cena

La începutul acestei luni, Drew McIntyre a vorbit despre un potențial meci împotriva lui John Cena la WrestleMania 39 în Los Angeles, California în 2023. După afirmațiile scoțianului, Cena a postat o fotografie cu el pe Instagram.

În timp ce discuta cu Melissa Nathoo de la On Demand Entertainment, McIntyre și-a exprimat din nou dorința pentru acest feud, deoarece ar fi primul lor meci tradițional împreună.

„100% îmi doresc acest lucru și sper să se întâmple. Stau în preajma lui John Cena de când aveam 22 ani. Tocmai am împlinit 36 de ani săptămâna trecută, cred că nu am avut niciodată un meci semnificativ împotriva lui. Deci mintea mea se gândește intensiv la asta. Am lucrat în mai multe meciuri Tag Team alături de Cena, însă nu am avut niciodată un meci 1-la-1 cu acesta. Sunt acolo unde mi-am dorit din punct de vedere al carierei, am ajuns în topul companiei după multe urcări și coborâri. Unde se află John Cena acum? La un alt nivel. El a cucerit WWE, cucerește Hollywood-ul, încă iubește WWE mai mult decât orice și vrea să se întoarcă pentru a avea meciuri mari. În ceea ce mă privește, nu văd un meci mai important decât cel împotriva lui John Cena.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages